STOELMASSAGE

Wat is een stoelmassage?

Het is een ontspannende (drukpunt) massage van nek, schouders, rug/bekken, armen en handen. Tijdens de behandeling komen precies die gebieden aan bod waar spanning zich vastzet wanneer iemand veel zittend werk doet.

De cliënt voelt zich na de behandeling lichter en energieker, met meer ruimte in hoofd en lichaam. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat stoelmassage een effectieve manier is om spanning en pijn aan het bewegingsapparaat (rug-schouders-nek) te verminderen.

Als shiatsu therapeut kan ik goed op de klachten inspelen en maak blokkades die ik voel los, zodat de energie weer kan gaan stromen. Het is dus geen standaard massage, maar persoonlijk en gericht op wat iemand op dat moment nodig heeft.

De behandeling vindt gekleed plaats en duurt ca 20-30 minuten. De ontvanger leunt gedurende de behandeling relaxed met de voorkant van het lichaam tegen een speciale massagestoel.

 

Blije & gezonde medewerkers

Werkstress is een van de grootste oorzaken van verzuim (meer dan een derde). Jaarlijks lopen er 1,3 miljoen mensen rond met burn-out. Verstandig om een incentive aan te bieden die energie geeft en zich snel terug verdient. Stoelmassage wordt door medewerkers ervaren als de meest aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het is een aangename en voordelige manier om de vitaliteit en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Zo blijven werknemers flexibel inzetbaar, gemotiveerd en gezond.

Stoelmassage en werkkostenregeling
Massage op de werkplek is een fiscaal vriendelijke voorziening. Met ingang van 1 januari 2022 valt het aanbieden van stoelmassage aan medewerkers op de werkplek niet meer onder de gerichte arbovrijstelling, maar geldt hiervoor over het algemeen een nihilwaardering.

Neem voor een proefmassage of offerte contact met me op via
sigrid@switz-shiatsu.nl of 06 1508 2808.

Ik behandel tevens privé personen. Het tarief hiervoor vind je onder ‘Praktische informatie.